Kalibrownik wibracyjny SG1P-1600-6500-PW do warzyw różyczkowych (PZ18-026).

Wymagania procesowe:
- wydajność: 8 - 10 t/h,
- rozdział materiału na cztery frakcje na pokładach sitowych perforowanych,
- dozowanie produktu w sposób ciągły i równomierny z przenośnika taśmowego,
- środowisko pracy: hala „zimna” temp: -2 ÷ +5 °C,
Charakterystyka techniczna:
- Materiał konstrukcyjny: stal chromoniklowa 1.4301,
- Szerokość wewnętrzna urządzenia: 1 600 mm,
- Długość wewnętrzna urządzenia: 6 500 mm,
- Kalibrownik posadowiony na amortyzatorach Rosta,
- Urządzenie posadowione na przejezdnej konstrukcji wsporczej,
- Rodaj napędu: przekładnia wibracyjna.
W skład projektu wchodzi:
- Kalibrownik wibracyjny,
- Konstrukcja wsporcza jezdna,
- Szafka sterownicza, stojak,
- Instalacja elektryczna.